fbpx

Tænk hvis der findes maskiner, der...

… indstiller sig automatisk til dig med et swipe af dit personlige medlemsarmbånd.

Tænk hvis der findes maskiner, der...

… selv sætter træningsvægten op når du bliver stærkere.

Tænk hvis der findes maskiner, der...

… husker dit helt personlige træningsprogram.

Tænk hvis der findes maskiner, der...

… hænger dine vægte på plads igen efter brug.

Tænk hvis der findes maskiner, der...

… sørger for du træner korrekt – HVER gang.

Fangede vi din interesse?

Ja? Så brug de næste 30 sekunder på at læse om dette helt fantastiske og innovative træningsudstyr.

Intelligente maskiner

Vi er stolte over at kunne præsentere de intelligente eGym-træningsmaskiner i GROUND.

De vanvittigt effektive eGym-maskiner er et intelligent cirkeltræningssystem, der altid møder dig præcis, hvor du er – uanset træningsniveau!

Første gang du skal træne i eGym-cirklen, vil du blive mødt med et smil af en af vores dygtige certificerede instruktører. I løbet af de næste 30-45 minutter vil instruktøren indstille dig i alle maskinerne og samtidig fastlægge dit styrkemæssige udgangspunkt med en såkaldt max styrketest. Styrketesten foretages på hver maskine, så de kender dit styrkemæssige udgangspunkt.

Alle dine indstillinger og data bliver herefter lagret på dit personlige medlemsarmbånd. Med et swipe af dit armbånd vil maskinerne indstilles helt automatisk til dig og du er nu klar til at træne.

På hver maskine er der monteret en skærm, der helt præcist instruerer dig i, hvordan du udfører øvelsen korrekt og i hvilket tempo.

Træner man så bare med den samme vægt altid?

– Nej, det gør man ikke.

Maskinerne er intelligente og vil ved hver 7. træningsdag bede dig om en ny styrketest. Har du forbedret din styrke, vil de helt automatisk justere træningsvægten op til dit nuværende niveau.

I maskinerne er der forskellige træningsprogrammer, som er sammensat af forskellige træningsformer, der hjælper dig med netop dit træningsmål, hvad enten det er vægttab, muskelopbygning, genoptræning, et forbedret immunsystem, atletisk træning eller træning målrettet mennesker med diabetes 2.

Har du tilkøbt eGym til dit medlemskab, får du gratis adgang til eGym Fitness-appen, hvor du kan få det fulde overblik over din træning og udvikling. Dine træningsresultater synkroniseres automatisk med din brugerkonto, hvor du kan analysere din træning udførligt og følge med i dine fremskridt. Appen arbejder desuden sammen med alt vores kredsløbsudstyr – dette giver dig mulighed for at samle al din træningsdata ét sted.

Vi kunne fortælle en hel masse mere om dette effektive cirkeltræningskoncept, men lad vær med at tage vores ord for det – kom ind og prøv!

VI GLÆDER OS TIL AT BYDE DIG VELKOMMEN

VI GLÆDER OS TIL AT BYDE DIG VELKOMMEN

VI GLÆDER OS TIL AT BYDE DIG VELKOMMEN